..: Infinity :..
Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.

Join the forum, it's quick and easy

Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ако някоя друг/а хвърли око на гаджето ти??

+2
Sugarbloodsucker
Evance<3
6 posters

Go down

Ако някоя друг/а хвърли око на гаджето ти?? Empty Ако някоя друг/а хвърли око на гаджето ти??

Писане by Evance<3 Съб Май 09, 2009 9:29 pm

Ако някой/я друг/а си пада по твоето гадже как би постъпил/а? Аз бих поговорила с него и бих си изяснила нещата. Ако ми каже, че не си пада по нея, ще се успокоя, но ако и той я харесва, тогава бих го оставила да прави каквото реши Very Happy Все пак лайфа си е негов Very Happy Ако мисли, че с нея ще е по- добре, да върви. Той по- късно ще съжалява Razz А нея...незнам, всеки има право да харесва когото поиска, ама все пак бих я гаврила Laughing
Evance<3
Evance<3
Администратор <3
Администратор

Брой мнения : 257
Точки : 462
Местожителство : Castellón de la Plana, Spain

https://bg-infinity.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Ако някоя друг/а хвърли око на гаджето ти?? Empty Re: Ако някоя друг/а хвърли око на гаджето ти??

Писане by Sugarbloodsucker Съб Май 09, 2009 9:44 pm

А ако не е само една? ... И ако на всичкото отгоре му се натиска демонстративно и му прави смешни подаръци, обажда му се по 1000 пъти на ден /незнайно от къде му има номера/? И пак повтарям - не е само една? Ако всеки ден получава смс от типа "Вярно ли е, че си скъсал с твоята приятелка (Зи)??? Искаш ли да излезем?"
В моя град си имам една не-малка група от разглезени петокласнички, които ме мразят, само защото съм с човек, когото харесват. Ама евала им правим. Тооой.. той твърди, че не иска да има нищо общо с тях, ама докъде е вярно - само той си знае. (:
Sugarbloodsucker
Sugarbloodsucker
Новородено
Новородено

Брой мнения : 35
Точки : 53
Местожителство : on top of the world

http://allanimes.forumotion.com/

Ако някоя друг/а хвърли око на гаджето ти?? Empty Re: Ако някоя друг/а хвърли око на гаджето ти??

Писане by xxdeadxonxarrivalxx Нед Май 10, 2009 1:06 am

Sugarbloodsucker написа:А ако не е само една? ... И ако на всичкото отгоре му се натиска демонстративно и му прави смешни подаръци, обажда му се по 1000 пъти на ден /незнайно от къде му има номера/? И пак повтарям - не е само една? Ако всеки ден получава смс от типа "Вярно ли е, че си скъсал с твоята приятелка (Зи)??? Искаш ли да излезем?"
В моя град си имам една не-малка група от разглезени петокласнички, които ме мразят, само защото съм с човек, когото харесват. Ама евала им правим. Тооой.. той твърди, че не иска да има нищо общо с тях, ама докъде е вярно - само той си знае. (:

Ке я пребием бе ;]
xxdeadxonxarrivalxx
xxdeadxonxarrivalxx
Келеш
Келеш

Брой мнения : 160
Точки : 179
Местожителство : dimension "Broken Dreams"

Писане by Evance<3 Нед Май 10, 2009 3:11 am

Sugarbloodsucker написа:А ако не е само една? ... И ако на всичкото отгоре му се натиска демонстративно и му прави смешни подаръци, обажда му се по 1000 пъти на ден /незнайно от къде му има номера/? И пак повтарям - не е само една? Ако всеки ден получава смс от типа "Вярно ли е, че си скъсал с твоята приятелка (Зи)??? Искаш ли да излезем?"

Аз ако бях на твое място, щях да му вярвам и всеки път като мина покрай тия лигавни ще се правя на високомерна. Все едно ги няма. А пък ако бях с него със сигурност щях да го прегърна пред тях. Да им е тъпо Very Happy:twisted: Все пак той си е твой, а те да го *****. Laughing Това цялото прозвуша гадно Laughing И все пак КЕ Я ПРЕБИЕМ БЕ :d
Evance<3
Evance<3
Администратор <3
Администратор

Писане by Sugarbloodsucker Нед Май 10, 2009 3:28 am

О, то нещата ако се оправяха с бой, да ги бях избила до сега =D
И, да, вярвам му, просто е.. не знам. Чувството, че има някой по-добър от теб и това, че има такъв голям избор.. утре може да реши да си хване друга, по-добра, нали? Това ме убива.

P.S> Не, няма да се държа високомерно, те всичките ми се мазнят като за световно, ама аз си знам, че ме мразят =D Пък и не държа да справя любовни сцени точно пред някакви хлапета, които му се предлагат, въпреки, че е доста по-голям от тях (:
Sugarbloodsucker
Sugarbloodsucker
Новородено
Новородено

Брой мнения : 35
Точки : 53
Местожителство : on top of the world

http://allanimes.forumotion.com/

Писане by Evance<3 Нед Май 10, 2009 3:52 am

И все пак след като е много по- голям от тях, защо си мислиш, че би те оставил заради някоя от тези пикли? Laughing И като е избрал теб, значи те харесва и обича и не би те заменил Smile
Evance<3
Evance<3
Администратор <3
Администратор

Писане by iz4aa Нед Май 10, 2009 4:08 am

Ако некой хвърли око на гаджето ми .. бих му се доверила на него че няма да я хареса а ако я хареса и ме зареже, ебаси боя ше й тегля и после на него. rocking crazy tanc
iz4aa
iz4aa
Бозаещо
Бозаещо

Брой мнения : 50
Точки : 54
Местожителство : x_The Sky_x

Писане by Ani4ka__ Сря Май 13, 2009 6:07 am

Оооо....няма да изброявам положителните страни на гаджето ми.Само ще кажа,че и двамата сме били и все още сме харесвани и от доста хора,които са извън връзката ни.Относно всички фльорци,които са искали да бъдат с него-той си ми споделя,когато някоя го харесва.И си ми казва-не се безпокой,знаеш,че обичам само теб.Но аз въпреки това обичам да се запознавам с момичето и да й показвам коя я над нея Very Happy И преспокойно парадирам с отношенията ни пред нея.Винаги си умират от яд.Както и от безразличието,с което я удостояваме.Вярно е,че има моменти,в които ревнувам много,но гаджето ме успокоява с мили и искрени думи.Относно момчетата...аз предпочитам гаджето ми да не научава.Просто смятам,че ако разбере,че еди-кой си от класа ми ме харесва и с това момче прекарвам много време,няма да му стане хубаво.А и в момента има един пич от вече бившия ми клас,който ме харесва.Но е най-големият пич от класа.Много си говорим с него и много се размотваме нагоре-надолу.Аз го виждам само като приятел,но не знам дали гаджето би ме разбрало.
Ani4ka__
Ani4ka__
Сополанче
Сополанче

Брой мнения : 104
Точки : 165
Местожителство : Пловдив

Писане by xxdeadxonxarrivalxx Пон Юни 15, 2009 12:33 am

И пак казвам... БОЙ, БОЙ И ПАК БОЙ, докато не и насините тутманика laugh
xxdeadxonxarrivalxx
xxdeadxonxarrivalxx
Келеш
Келеш

Писане by *MomiChETo* Пон Юни 15, 2009 5:03 am

Ако в една връзка няма доверие...няма връзка.Чесно казано аз разбирам,понякога гаджетата си(когато ходя с някой де) кога харесват едно момиче и го обичат.Очаквам тяхната лоялност и до сега не са правили изневяри,когато харесва друга идва и ми казва...същото е за спането с друго момиче и т.н. Идва и казва"Аз един що си спах с тая и тая и просто спах " ,питам на къде продължаваме от тук нататък ...и това е ..Естествено съм ревнива,но гледам да се сдържам.
*MomiChETo*
*MomiChETo*
Супер Модератор
Супер Модератор

Брой мнения : 77
Точки : 101
Местожителство : Sofia

Писане by xxdeadxonxarrivalxx Пет Юли 03, 2009 8:09 pm

*MomiChETo* написа:Ако в една връзка няма доверие...няма връзка.Чесно казано аз разбирам,понякога гаджетата си(когато ходя с някой де) кога харесват едно момиче и го обичат.Очаквам тяхната лоялност и до сега не са правили изневяри,когато харесва друга идва и ми казва...същото е за спането с друго момиче и т.н. Идва и казва"Аз един що си спах с тая и тая и просто спах " ,питам на къде продължаваме от тук нататък ...и това е ..Естествено съм ревнива,но гледам да се сдържам.

Like a Star @ heaven Всеки човек е ревнив, дори да не го показва
xxdeadxonxarrivalxx
xxdeadxonxarrivalxx
Келеш
Келеш

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите