..: Infinity :..
Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.

Join the forum, it's quick and easy

Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Представям се o_O

2 posters

Go down

Представям се o_O Empty Представям се o_O

Писане by ick1 Нед Май 10, 2009 4:53 am

нямам намерение да пиша дълги есета или други глупости за мен,не че немога или не искам,просто ме мързи Very Happy Обичам да се заяждам за дребни нещица,поканиха ме от замунда (ник KOMBATO) и реших да посетя форумчето ви Razz. На 16 съм,казвам се Ицо и скайпа ми е ex-j_soul.Ако някой ще дава пълномощно,моля да пиши кой е,че мога да ви объркам с някои Smile еми това е за мен Razz
ick1
ick1
Новородено
Новородено

Брой мнения : 25
Точки : 20

Върнете се в началото Go down

Представям се o_O Empty Re: Представям се o_O

Писане by *MomiChETo* Вто Май 12, 2009 5:02 pm

Не искам да те обиждам ама моля те ползвай главни букви...След последните ти постове се обедих,че си като всички останали(Ще ме опровергаеш ли?)...
За теб е по-важно един секс пред тва да имаш бебе?
Какво би станало,ако не знаеш,че си болен от Спин примерно,защото си спал с няква курва и заразиш някво друго момиче?
Четеш ли?Какво?
Отличник,зубър,двойкаджия,купонджия?
*MomiChETo*
*MomiChETo*
Супер Модератор
Супер Модератор

Брой мнения : 77
Точки : 101
Местожителство : Sofia

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics